search

   
 

Thursday, 24 April 2014

Paris 2007
Ranskan pääkaupunki ei juuri esittelyjä kaipaa. Heinäkuussa 2007 vietin siellä viitisen yötä, ja suurimmat nähtävyydet Riemukaaresta Notre Dameen tuli luonnollisesti käytyä läpi. Louvren lukemattomissa saleissa olisi riittänyt tutkittavaa viikoiksi, Eiffel-tornin loputtomat portaat laittoivat pään pyörälle ja Montmartre kuhisi elämää. Mutta antaa vanhan kameran kohisevien kuvien puhua puolestaan!

* * * * * * *

The French capital needs no introductions. I spent about 5 nights there in July 2007 and saw all the main attractions from Arc de Triomphe to Notre Dame. Montmartre was bursting with life, I could've spent weeks studying the great halls of the Louvre and maybe even more walking the stairs of the Eiffel Tower. But now, let the old grainy pictures speak for themselves!2 comments:

  1. Ihana Pariisi ja upeita kuvia sulla sieltä! Olin Pariisissa aikoinaan työharjoittelussa ja mieheni kosi siellä myös, mutta nyt viimeisestä visiitistä on aika monta vuotta aikaa... Olisikohan aika katsastaa lentoliput Ranskaan :)

    Muuten - yritin kommentoida jo aikaisemminkin mutta tuo spämmin esto juttu ei silloin toiminut, vaikka yritin pariinkin kertaan siihen tuli vain "rikkinäisen kuvan" kuva. Jos ymmärrät mitä tarkoitan... :) Nyt näyttää pelittävän taas!

    ReplyDelete
  2. Pariisi on kyllä kaunis. Ja oi, kosinta Pariisissa on ehkä romanttisuuden huipentuma... :) Se on onneksi yksi niistä kaupungeista, jonne voi oikealla ajoituksella saada joskus ihan älyttömän halpoja lentoja.

    Mutta hö, en kyllä keksi mikä siinä kuvassa on voinut olla vikana - hyvä, että alkoi lopulta toimimaan. Ja kiitokset blogin ensimmäisestä kommentista!:)

    ReplyDelete