search

   
 

Saturday, 2 August 2014

First Days
Wau. Ei mennyt kuin neljä päivää tajuta, että puhelimen nettiyhteyden voi jakaa tietokoneen kanssa. Nyt saan siis vihdoin täällä bloginkin puolella kerrottua, että TÄÄLLÄ OLLAAN !

* * * * * * *

Wow. It took only four days for me to realise that you can share your smartphone's internet connection with a laptop. So now I'm finally able to announce here in the blog as well that HERE I AM !


Varhain keskiviikkoaamuna kohti Helsinki-Vantaata rullasi autoseurue, jonka hiljaisuuden rikkoi vain haikea Roy Orbison:
One sunny day
I'll get back again
Somehow, someway
But I don't know when
ja kuin ihmeen kaupalla heti perään Kelly Clarksonin toiveikkaat sanat:
I'll spread my wings and I'll learn how to fly
I'll do what it takes til' I touch the sky
And I'll make a wish
Take a chance
Make a change
And breakaway
Lähtö ei ehkä ollut ensimmäiseni, mutta haikea yhtä kaikki.

* * * * * * *

Early Wednesday morning saw a quiet party of three driving towards the airport,
the silence broken only by a wistful Roy Orbison and a wishful Kelly Clarkson.


Never have I ever witnessed a radio more aware of the situation at hand.


Ensimmäiset päivät ovat kuluneet verkkaisesti. Ehkä ihan hyvä niin, olen ehtinyt rauhassa tottua maisemanvaihdokseen, tutustua ympäristöön ja valmistautua tulevaan. Opiskelijakortin kävin perjantaina hakemassa "ennakkoon", mutta nettiyhteyden asuntoon ja käyttöluvan yliopiston verkkoon saan vasta alkuviikosta, kun kaikki muukin häppeninki alkaa.

Ås on kyllä juuri niin maalaispitäjä kuin osasin odottaakin. Mutta ei haittaa - lenkkeilymaastot ovat upeat, ja kumpuileva peltomaisema antaa tilaa ajatuksille.

Tästä tulee hyvä vuosi.

* * * * * * *

First days have gone by unhurriedly. That may be a good a thing, I've had time to adjust to the change of scenery, familiarise myself with the surroundings and prepare for the upcoming. I got my student ID card on Friday, so I don't have to stand in a long queue on Monday, but I'll have to wait until next week to get an account for the university's network and to get internet connection in my apartment.

Ås is as much a country town as I expected. But I don't mind - the jogging routes are gorgeous, and rolling fields give space for thoughts.

This is going to be a good year.2 comments:

 1. Ihanaa kuulla, että olet perillä turvallisesti.
  Silmä ja mieli lepää varmasti noissa maisemissa ;-)
  Saatko kämppiksen/ kämppiksiä vai bunkkaatko ihan yksinäs?
  Tsemppiä opiskelujen alkuun!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä lepää :) Jos asunto täyttyy, niin kämppiksiä mulla on viisi. Tähän mennessä olen törmännyt vasta yhteen, mutta epäilen että joku toinenkin on tänne jo muuttanut - ei vain ole tullut vielä nähtyä.

   Kiitti tsempistä. Huomenna alkaa!

   Delete